Teken en vlooien bij honden behandelen

Tegenwoordig zijn er veel mogelijkheden om teken en vlooien bij honden te behandelen of om deze te voorkomen. Zo zijn er bijvoorbeeld pipetten en tabletten die je kunt gebruiken. Natuurlijk is het voor baasjes een fijn idee dat de hond beschermt is tegen de vervelende beestjes, maar het is niet altijd 100% veilig voor de hond. Bij het toedienen van een pipet, tablet of ander middel tegen teken en vlooien bestaat er een kans dat er gif in het bloed van de hond terecht komt. Wat is een andere veilige mogelijkheid?

Anti teken- en vlooienbanden met EM-X kralen

Er bestaan  halsbanden voor honden zonder chemische stoffen die ook helpen bij het afstoten van teken en vlooien. Deze banden zijn gemaakt van Paracord en kralen van 100% echt EM-X keramiek. Deze halsbanden zijn een natuurlijke en veilige methode voor de honden. Ook zal de vacht van de hond niet beschadigen of verkleuren door het dragen van de halsband. Wanneer de hond deze halsband draagt zal hij minder aantrekkelijk worden voor de teken en vlooien.

De werking van EM-X kralen

De kralen zijn gemaakt van keramiek waarin trillingen en energie van effectieve micro organismen zijn opgeslagen tijdens het bakken van de klei. Hierdoor kunnen die trillingen en energie worden behouden en weer worden overgedragen. Op het moment dat de hond deze kralen zal dragen, kan de reinigende en weerstand verhogende werking van het EM-X keramiek zich dus uiten op de hond. De werking van het EM-X keramiek is dan dus ook de reden waarom deze kralen tegen de teken en vlooien kunnen helpen. Op het moment dat het niet lijkt te werken, kan dit ook andere factoren hebben zoals bijvoorbeeld de voeding van de hond.

De halsband met de EM-X kralen geven geen 100% garantie net zoals de andere producten die er bestaan. Blijf daarom de hond na een wandelingen goed controleren.

Halsband combineren

Wanneer je kiest voor een halsband met EM-X kralen in plaats van andere middelen om teken en vlooien tegen te gaan, kan het leuk zijn om de halsband te combineren. Er zijn namelijk edelstenen die vroeger werden gebruikt voor hun helende eigenschappen. Deze edelstenen kunnen bij de halsband van de hond worden toegevoegd als hulpmiddel bij gezondheidsklachten of andere problemen van de hond. Het blijkt ook dat honden gevoeliger zijn voor de werking van edelstenen dan mensen. De stenen kunnen de hond ondersteunen, maar het is geen plaatsvervanging voor een medische behandeling. Neem dus bij klachten altijd eerst contact met de dierenarts op.

Elke steen heeft zijn eigen werking, waardoor deze kunnen worden gebruikt als hulpmiddel voor de hond. Soms is het mogelijk dat de werking van de stenen te heftig is voor de hond. Houd daarom de hond bij het dragen van de stenen goed in de gaten. Je kunt het dragen van de edelstenen ook proberen rustig op te bouwen, zodat de hond aan de stenen kan wennen.

EYE4DOGS

Op de webshop van EYE4DOGS zijn de halsbanden met EM-X kralen te verkrijgen. Ook in combinatie met de edelstenen kun je een prachtige halsband op maat gemaakt bij hun bestellen. Een aantal edelstenen zijn door hun geselecteerd voor gebruik bij honden. Niet alle stenen zijn namelijk geschikt voor dieren.

Verder zijn er ook arm- en enkelbanden voor de baasjes van de honden te krijgen op de webshop van EYE4DOGS. De EM-X kralen kunnen ook bij mensen een afstotende werking hebben voor teken. De bloedcirculatie en stofwisseling van het lichaam bevordert ook bij het dragen van de arm- of enkelband en verbeterd de weerstand. Net zoals bij de hondenhalsbanden zijn de arm- en enkelband te combineren met edelstenen die de dragen kunnen ondersteunen.

Alle informatie die hier is gedeeld is verkregen van EYE4DOGS. Wil je meer weten of zelf een halsband, enkelband of armband bestellen, kijk dan op de website van EYE4DOGS.

Deel Dit Blog Bericht Op Social Media:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.