Over Ons

Over Ons

De Crescunt Passie

Onze liefde en passie voor het schrijven en ontwerpen van dierenboeken hebben wij vooral te danken aan de grotere liefde en passie voor de dieren zelf.

Houd jij enorm veel van jouw dier en vind je het leuk om creatief bezig te zijn? Dan ben je bij Crescunt op de juiste plek. Wij concentreren ons alleen op het schrijven en ontwerpen van producten voor en over het dierenrijk!

Over Mij

Joy Villanueva

Welkom bij Crescunt. Ik ben Joy Villanueva, 24 jaar en ik woon samen met mijn 3 hondjes in Uden. Door mijn liefde en passie voor dieren en schrijven ben ik Crescunt gestart. Mijn doel is om dierenliefhebbers een mooie herinnering aan hun beste maatje te geven en de leukste momenten goed vast te kunnen leggen.

Mijn liefde en passie voor dieren is al sinds mijn kinderjaren. Toen ik klein was had ik nooit genoeg huisdieren en hield van alle verschillende soorten dieren. Voor mijn gezin was het toen al duidelijk dat ik in de toekomst mezelf zou gaan richten op de dierenwereld. Mijn vervolgopleiding werd dan ook vanzelfsprekend een dierenopleiding en tijdens deze opleiding is ‘Het groeiboek voor honden’ ontstaan. Na mijn opleiding ben ik begonnen met werken bij een hondenopleidcentrum waar ik altijd met plezier heb gewerkt. Nu ‘Het groeiboek voor honden’ klaar is ben ik hier volop mee bezig. Ook ben ik nog bezig met andere projecten in het teken van dieren voor de toekomst. 

Uitgelicht Op

Bekijk ons nieuwste boek 'Het Groeiboek Voor Honden'