Het groeiboek voor honden

Het groeiboek voor honden is een hondenboek waarvan jij zelf samen met jouw hond een tastbare herinnering maakt van de mooie tijd samen. Een boek waarin je de eerste momenten van jouw kinderen bijhoudt kennen we allemaal. Maar wie heeft er tegenwoordig ook een boek voor zijn hond om de momenten in vast te leggen? De honden worden steeds meer als een deel van het gezin gezien. Het is daarom voor de echte hondenliefhebbers geweldig om een hondenboek bij te kunnen houden van hun trouwe viervoeter.

De inhoud

Omdat we voor honden andere momenten vast willen leggen dan voor kinderen is daar natuurlijk rekening mee gehouden bij het ontwerp van dit hondenboek. Er kunnen veel foto’s worden geplaatst in het boek waarbij je zelf teksten kunt schrijven over dat moment. Ook is er plaats voor de tandjes en een plukje haar van jouw hond. Verder kun je een pootafdruk in het boek plaatsen en kun je de commando’s die jullie samen oefenen bijhouden. Ten slotte staat er ook algemene honden informatie in het boek waar je als hondenbaasje veel aan kunt hebben bij de opvoeding van jouw maatje.

Voordelen van het groeiboek

Waarom een groeiboek kopen?

Heeft een vriend/vriendin of familielid een hond in huis genomen. Dan is het leuk om niet met lege handen aan te komen wanneer je de hond voor het eerst gaat ontmoeten. Het baasje van de hond is natuurlijk direct super trots en blij met zijn/haar hond, dus een groeiboek is het perfecte cadeau om op dit moment te geven.

Ben jij zelf helemaal weg van jouw hond en maak je dagelijks leuke foto’s? Je kunt natuurlijk ook voor jezelf een groeiboek aanschaffen en dit met de leukste dingen van jouw hond vullen.

Op het moment dat je een gezin hebt en er een nieuw gezinslid wordt toegevoegd (jullie hond), kan het voor de kinderen geweldig zijn om mee te helpen bij de opvoeding en verzorging van de hond. Houd met het hele gezin het boek bij en leer samen van de tips en informatie die in het boek worden gedeeld. Het is voor het hele gezin leuk om te worden betrokken bij het vastleggen, uitkiezen en verwerken van de mooiste momenten van jullie nieuwe gezinslid!

Het ontstaan en verloop van het groeiboek

Tijdens mijn opleiding kreeg ik de kans om een eigen onderneming op te starten. Samen met een aantal medestudenten zijn we begonnen met het opzetten van ons project ‘Het groeiboek voor honden’. We hebben een eerste variant laten ontwikkelen en hebben na onze opleiding alles van de onderneming helaas stop moeten zetten. Mijn medestudenten en ik gingen ieder hun eigen weg en het idee bleef liggen. Een aantal jaren na mijn opleiding werd ik herinnerd aan het idee en ging ik in overleg met de toenmalige medestudenten. Na het overleg kwam de conclusie dat ik alleen door zou gaan met het project om het door te starten.

Ik begon met het ontwerpen voor een nieuwe druk van het groeiboek en bracht deze uit. Op dit moment is er een grote en een kleine variant van het groeiboek te krijgen. De ideeën blijven stromen en mijn passie en liefde voor dieren is daar de grootste oorzaak van. Ik ben mijn eigen bedrijf gestart genaamd Crescunt en daarmee ga ik nog veel meer producten en diensten ontwikkelen in het teken van de dierenwereld!

 

Deel Dit Blog Bericht Op Social Media:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.